Tannbleking

Å ha et hvitt og vakkert smil er et ønske hos de fleste. Mange er imidlertid ikke fornøyd med sin naturlige tannfarge, eller har tenner som av ulike årsaker har blitt misfarget. Da kan tannbleking være en god løsning.

Ta kontakt

Hvorfor bleke tennene hos tannlegen?

I Norge har vi strenge regler for hvilke tannblekingsmidler det er lov å benytte. Etter forskriftene er salg av tannbleking kun tillatt til autoriserte tannleger. Vi anbefaler på det sterkeste at du får utført behandlingen hos din tannlege fremfor å kjøpe blekemidler andre steder, for eksempel på internett. 

 

Trygg og skånsom behandling 

Hos oss får du kun kjøpt godkjente blekemidler som er trygge og skånsomme for dine tenner. Den ene behandling kan startes samme dag etter kjøp av blekemateriale ved vår klinikk. Den andre behandlingen krever individuelle skinner som lages her og kan leveres ut innen en uke sammen med blekemiddelet. Begge blekemetoder utføres hjemme inntil ønsket blekeresultat er oppnådd. 

 

Den individuelt tilpassede blekeskinnen kan også brukes flere ganger. Ved behandlinger i fremtiden vil det dermed kun være nødvendig å kjøpe blekemiddelet hos oss. 

 

Før du bleker tennene bør du alltid ha en undersøkelse og rens, bestill time her

 

Hvor ofte kan jeg bleke mine tenner? 

På generell basis anbefaler vi at tannbleking gjentas først etter 2–3 år, men vi vil gi deg en mer konkret anbefaling basert på dine tenners tilstand når du er hos oss på konsultasjon.

 

Mens syvdagersbehandlingen kun kan benyttes én gang, kan den individuelt tilpassede blekeskinnen brukes flere ganger. Dersom du skulle ønske å gjenta behandlingen etter en tid vil det dermed kun være nødvendig å kjøpe blekemiddel hos oss. 

 

Vi ivaretar dine tenner 

Det viktigste for oss er at dine tenner skal være sunne og funksjonelle. Derfor utfører vi aldri behandlinger vi mener dine tenner ikke vil tåle. Dersom du ønsker å få bleket dine tenner foretar vi først en grundig undersøkelse, for deretter å kunne anbefale et hensiktsmessig behandlingsløp. 

 

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om våre tannblekingsbehandlinger.

Bestill time

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.

Ja
Nei
hCaptcha